(+45) 70 20 74 08   info@ankerlokken.dk

(+45) 70 20 74 08 

(+45) 70 20 74 08 

Ankerløkken Danmark A/S præsenterer historien om Giovanni Modugno, der i 1970 begyndte sit eventyr i en lille mekanisk drejningsværksted i Molfetta. Han har altid været interesseret i emnet og beslutter sig for at tage yderligere uddannelse, hvilket fører ham op ad virksomhedens hierarki, hvor han beklæder ansvarsfulde stillinger: fra arbejder til værkstedchef, produktionschef og endelig iværksætter i 1989, da han sammen med andre partnere starter en virksomhed, der producerer hydrauliske hammerbrydere.

Året 2004 bliver gennembrudsåret, hvor Giovanni Modugno beslutter at starte Hammer srl, sammen med sin søn Valerio Modugno (senere integrerer de også Onofrio Modugno). Hammer srl er virksomheden, der designer, producerer og sælger hydrauliske hammerbrydere over hele verden.

Ankerløkken Danmark A/S er stolt over at tilbyde et bredt udvalg af Hammer produkter. Vores professionelle maskiner er designet, produceret og solgt over hele verden. Uanset om du har brug for en nedbrydningshammer eller en beton saks, kan du finde det hos os. Vi har også et stort udvalg af HAMMER produkter til forskellige behov. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dine behov. Kontakt os i dag via telefon eller e-mail, og lad os hjælpe dig med at opnå professionelle resultater. Ankerløkken Danmark A/S – professionelle maskiner til alle.

 

Der kommer snart flere detaljer her på siden

Kontakt Ankerløkken Danmark A/S

Ved at bruge denne kontaktformular, kan du hurtigt og målrettet få de oplysninger som behøves om vores produkter.

 

Søster Svenstrup Byvej 8

4130 Viby Sjælland

CVR: 2566 2466

 

(+45) 70 20 74 08

Af sikkerhedsgrunde kan formularen ikke sendes før alle felter er udfyldt, der er et afkrydsningsboks som ligeså skal makeres før indhold kan sendes til os, vi vil herefter uforpligtende kontakte dem.

Total: 222952

Vi må gerne kontakte dig, på telefon eller mail...