(+45) 70 20 74 08   info@ankerlokken.dk

(+45) 70 20 74 08 

(+45) 70 20 74 08 

Simex-produkter er designet og konstrueret til at være usædvanligt holdbare og højtydende.

Skabt til at løse specifikke problemer relateret til de utallige applikationer, de bruges til, samtidig med at den garanterer højeffektiv produktion til slutbrugeren.

Produktionsprocessen styres af en dyb bevidsthed om, at vi er en ægte teknologisk partner for alle vores kunder i Italien og over hele verden.

R&D

Konstant investering i R&D er en vigtig løftestang for succesen med Simex og den banebrydende kvalitet i vores produktion.

De mange patenter, som Simex har indgivet gennem årene, er et vidnesbyrd om, hvordan Simex opretholder og løbende fornyer sit innovative lederskab. Virksomheden producerer løbende innovative løsninger til de mange og stadig mere komplekse krav til et marked i kontinuerlig udvikling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Now How

Simex-knowhow drives af et konstant og opmærksomt blik på vores referencemarkeder.

De konsoliderede færdigheder, der er eksemplificeret af vores tekniske og salgsafdelinger, stammer fra den grundige undersøgelse af, hvordan vores produkter bedst opfylder applikationen. Simex udvikler produkter ved at fokusere på de tekniske problemer, der er specifikke for hvert applikationsscenarie.

+45 70 20 74 08 

Kontakt

Ved at udfylde kontakt formularen på denne side eller ringe, er det muligt at få kontakt til en specialist for dette produktområde ved Ankerløkken Danmark A/S. Simex er et meget alsidigt produkt, som kan tilpasses mange typer af maskiner.

Bemærk at Ankerløkken Danmark A/S kun benytter dine oplyste data til at at rette henvendelse omkring oplysning om Simex produkter.

Af sikkerhedsgrunde kan formularen ikke sendes før alle felter er udfyldt, der fremkommer en afkrydsningsboks som ligeså skal makeres før SEND knappen bliver aktiv.