(+45) 70 20 74 08   info@ankerlokken.dk

(+45) 70 20 74 08 

(+45) 70 20 74 08 

Lloyd Rotastar ™ skovlen har en unik screening handling. Det roterer materialet på en lignende måde som en trommelskærm, men har fordelen ved at rotere stjerneskiver, omrøre og klo på materialet, når det drejer sig. Dette opnås ved at montere stjerneaksler på en stor bue og danne bagsiden og toppen af ​​skovlen

  • Massivt screeningsområde på grund af stjernesegmenternes lette vægt, hvilket resulterer i høj output og fremragende omkostningseffektivitet.
  • Skovlens roterende virkning muliggør fuldstændig blanding af materiale, når det screenes, hvilket sikrer fuldstændig adskillelse. Skovlen screenes gennem hele sin cyklus uden spildt tid på at stoppe og vende akslerne.
  • Udskiftelige sidepaneler, der arbejder mod udskiftelige akselendeskiver. 
  • Området, hvor den roterende stjerne møder det faste sidepanel, har et unikt design, hvor vi monterer stålendeskiver. Dette sikrer ensartet stjerneslitage over aksellængden og lukker afstanden mellem stjerne og sidepanel, så en ægte fraktionsstørrelse kan opretholdes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+45 70 20 74 08 

Kontakt

Ved at udfylde kontakt formularen på denne side eller ringe, er det muligt at få kontakt til en specialist for dette produktområde ved Ankerløkken Danmark A/S. Rotastar er et meget alsidigt produkt, som kan tilpasses mange typer af maskiner.

Bemærk at Ankerløkken Danmark A/S kun benytter dine oplyste data til at at rette henvendelse omkring oplysning om Rotastar produkter.

Af sikkerhedsgrunde kan formularen ikke sendes før alle felter er udfyldt, der fremkommer en afkrydsningsboks som ligeså skal makeres før SEND knappen bliver aktiv.