(+45) 70 20 74 08   info@ankerlokken.dk

(+45) 70 20 74 08 

(+45) 70 20 74 08 

Værktøj ingen kan stå for

Den japanske højteknologikoncern Furukawa Rock Drill (FRD) har sine rødder i udviklingen af mineudstyr. Det er en del af den multinationale Furukawa Company Group, hvis vigtigste aktiviteter er fremstilling og salg af ingeniørmaskiner, elektroniske materialer og kemikalier. De vigtigste koncepter, som virksomheden har bygget sit navn på, er innovation, kreativitet og harmoni.

Udstyr der gør en forskel

Dynasets hydrauliske udstyr konverterer den mobile maskine til mobile maskiner til elektricitet, højtryksvand, trykluft, magnetkraft, vibrationer og kraftforstærkning.

Gør rengøring til en smal sag

MultiSweep blev udviklet for 25 år siden af ​​Mallow Road Engineering (MRE). Et familieejet og drevet selskab indtil i dag.

Oprydning i det grønne

Spansk producent af produkter til den grønne sektor

Vi ved, at din tid er værdifuld

Auger Torque, der blev oprettet i Europa i 1998, har skabt en ny standard på markedet for jordbor, kædegravere og hydraulisk maskintilbehør ved at sætte dig som kunde i centrum for alt, hvad vi gør.

Udstyr som gør dit arbejde hurtigere

En producent af højtydende hydrauliske redskaber til gravemaskiner mellem 8 og 150 tons. 

Sortering af jord og sten

Innovative tilbehør til jordbearbejdningsmaskiner, der leverer løsninger til de mest komplekse applikationsudfordringer.

Udstyr som gør hårdt arbejde til en leg

Innovative tilbehør til jordbearbejdningsmaskiner, der leverer løsninger til de mest komplekse applikationsudfordringer.