(+45) 70 20 74 08   info@ankerlokken.dk

(+45) 70 20 74 08 

(+45) 70 20 74 08 

Producent af højtydende hydrauliske redskaber til gravemaskiner fra 8 til 150 tons.

Vores vigtigste produkter er: hydraulisk ripper XCENTRIC RIPPER, XCENTRIC CRUSHER skovl og XCENTRIC SCREENER skovl. Kraftfulde værktøjer med stor produktionskapacitet til projekter såsom stenudvinding og udgravning, nedrivning, genbrug af materialer, opmudring, minedrift, stenknusning og screening, hvilket gør dem meget rentable.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RIPPER M SERIE

Hydraulisk redskab til gravemaskiner, udviklet med et patenteret system “Impact Technology by accumulation of energy”, hvilket gør 80% af arbejdet. Denne serie er udviklet til mine drift, men kan selvfølgelig også bruges med stor fordel i andre situationer.

RIPPER SERIE 0

Fremstillet helt af slidstærkt stål vedhæftningsenhed er næsten vedligeholdelsesfri, mindre støjende end noget andet udgravningsværktøj kan være bruges under vand uden nogen skaderisiko og kan tilpasses til utallige arbejdssteder. 

SCREENER

Højtydende screening skovl roterende type. I sin fremstilling er flere varianter blevet kombineret og forbedret den traditionelle screeningsteknologi: en 12-sidet polygonal trommel, ryster materialet indeni mere effektivt.

KNUSER SERIE A

Kvalitet og højtydende knuseskovl til stenknusning og genanvendelse af materialer. Bygget i HARDOX 400. Solid, holdbar, kendetegnet ved de genkendelige rene linjer designet til at modstå slid og høje belastninger under de hårdeste arbejdsforhold.

KNUSER SERIE E

Den nødvendige pålidelighed ved at arbejde med det konstant, gør Xcentric Knusser til en maskine, der vil gøre profilen til din sten knusning og bearbejdning af genbrugs  materiale processer til en leg.

+45 70 20 74 08 

Kontakt

Ved at udfylde kontakt formularen på denne side eller ringe, er det muligt at få kontakt til en specialist for dette produktområde ved Ankerløkken Danmark A/S. Xcentric er et meget alsidigt produkt, som kan tilpasses mange typer af maskiner.

Bemærk at Ankerløkken Danmark A/S kun benytter dine oplyste data til at at rette henvendelse omkring oplysning om Xcentric produkter.

Af sikkerhedsgrunde kan formularen ikke sendes før alle felter er udfyldt, der fremkommer en afkrydsningsboks som ligeså skal makeres før SEND knappen bliver aktiv.