(+45) 70 20 74 08   info@ankerlokken.dk

(+45) 70 20 74 08 

(+45) 70 20 74 08 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi kan alle godt lide at bo i et sundt, støvfrit miljø. Spredning af støv kan dog ikke undgås i nogle sektorer og er skadeligt for miljøet og dit helbred. Sundheds- og miljøbestemmelserne bliver stadig strengere i denne henseende. Med andre ord: støvkontrol er afgørende. Spraystream tilbyder banebrydende forstøvningsteknologier, der reducerer spredningen af støv med omkring 90 %. Dette giver dig mulighed for ikke kun at skabe et støvfrit og sikkert arbejdsmiljø for dine medarbejdere, såvel som for hele nabolaget.

Derudover hjælper vores innovative teknologier med at undertrykke ubehagelige lugte og giver mulighed for afkøling og dekontaminering af rummet. Altid skræddersyet til omfanget af dit problem og i overensstemmelse med de nyeste industristandarder.

Spraystream bruger kun de mest pålidelige teknologier af højeste kvalitet til at undertrykke støv. Det betyder, at vi kun leverer de mest effektive løsninger med fremragende service. Vores økologiske støvforebyggelsessystemer bidrager også til en mere bæredygtig verden takket være deres begrænsede vand- og energiforbrug. Brugen af vandforstøvning giver mulighed for forstøvning af det størst mulige overfladeareal.

Kontakt Ankerløkken Danmark A/S

Ved at bruge denne kontaktformular, kan du hurtigt og målrettet få de oplysninger som behøves om vores produkter.

 

Søster Svenstrup Byvej 8

4130 Viby Sjælland

CVR: 2566 2466

 

(+45) 70 20 74 08

Af sikkerhedsgrunde kan formularen ikke sendes før alle felter er udfyldt, der er et afkrydsningsboks som ligeså skal makeres før indhold kan sendes til os, vi vil herefter uforpligtende kontakte dem.

Total: 223015

Vi må gerne kontakte dig, på telefon eller mail...